Agenda 2023

Beste Dames, We zijn blij dat we weer bij elkaar mogen komen, al heeft de Corona en de oorlog in Oekraïne wel gevolgen die te merken zijn in allerlei zaken. Energie en boodschappen zijn veel duurder. Wij merken het ook binnen de vereniging, maar we proberen de prijs van het lidmaatschap en ook de uitgaven zo laag mogelijk te houden, zo ver als dat mogelijk is. Daarom kwam ik op het idee om voor het programma van volgend jaar er vanuit jullie kant iets te laten komen door middel van een “eendagsbestuur”. Een wens die we al jaren hebben, er zijn zoveel creatieve dames, kom op probeer het eens met een groepje. Ik zie het tegemoet en je wordt natuurlijk ondersteund. We wachten af en wensen jullie dit jaar veel plezier. Groet Anneke Koomen.
23 februari: De stille rapers Anne de Bruyn, houdt zich al vier jaar bezig met zwerfvuil. Door middel van   een foto presentatie, gereedschap en materiaal die ze meebrengt vertelt ze waar dit zwerfvuil haar brengt.
23 maart: Het reilen en zeilen in de praktijk Doktersassistente Nora Kwast vertelt over haar ervaringen in de dokterspraktijk. Na de pauze volgt een quiz over de gezondheidszorg.
30 maart: Workshop Dotpainting Een workshop verzorgt door Jootje.
20 april: Een bijzonder amusant kijkje in de keuken van de burgelijke stand Wim Zondag zelf werkzaam geweest bij de burgelijkstand weet heel veel te vertellen over voor- en achternamen
25 mei (donderdag): Uitje
15 juni (donderdagavond): Wandelen
7 september (d0nderdag): Fietsen
28 september: Snuffelen aan Amsterdam Een vertelvoorstelling waarin Gerard Voortallen Amsterdam op een luchtige manier van verschillende kanten belicht. Verdwenen beroepen, café’s, muziek.  historische gebouwen en meer komen aan bod.
26 oktober: Muzikale avond Een feestelijke avond met humor en muziek verzorgt door PeeKaaDoo. (Piet Breg, Dorien Neefjes en Kees Botman)
23 november: Swingo Een muzikale bingo verzorgt door Rosa Schouten.
20 december: Kerstavond m.m.v. Zuss
25 januari 2024: Jaarvergadering
W.V. Samen