Agenda 2024

Beste Dames,

Na een goed bezochte jaarvergadering is de eer aan mij om wat te schrijven op het voorblad van het jaarprogramma.
Ondanks de onrust in de wereld is juist de behoefte om samen te komen er steeds meer. Aan ons de taak om dit vast te houden.
Alles wordt duurder en voor ons wordt het een nog grotere uitdaging om de avonden te vullen met een zo laag mogelijk prijskaartje.
Veel senioren die een presentatie gaven zijn afgehaakt na de corona. Nu is mijn vraag aan jullie, denk mee en als je iets weet vertel het ons. Dan kunnen wij proberen het te realiseren.
We zien er naar uit jullie te ontmoeten op onze avonden, gezellig en soms leerzaam. Je mag altijd iemand meenemen die lid wil worden en nieuwsgierig is naar wat wij zoal doen. De eerste keer is gratis.

Hartelijk groet Anneke Koomen
22 februari: Vitaal en fit, ook na je 60e Tanja de Jong van “Zo in balans “ geeft een presentatie over wat je nodig hebt om vitaal en fit te blijven óf te worden als je ouder wordt.
21 maart: Wereldvrouwen Rob van Eck verteld over vrouwen die de wereldgeschiedenis hebben beïnvloed. De tijd waarin zij leefden, hun privé leven en hun prestaties.
25 april: Bingo Veiligheid en hitte Tijdens deze bingo, aangeboden door het Rode Kruis, komen op een luchtige manier verschillende noodsituaties aan bod. Ook worden de gevaren van hitte meegenomen
23 mei (donderdagmiddag): Fietsen en Eten We gaan deze middag op de fiets naar Wijdenes waar we het bedrijf “Avontuur” gaan bezoeken. Daarna gaan, we na een mooie route te hebben gefietst, ergens eten.
20 juni: Wandelen (donderdagavond)
26 september: De geschiedenis van Los Onderdikos Jan en Ton Morsch komen hierover vertellen aan de hand van foto’s, filmpjes én muziek.
24 oktober: Two Brothers Een feestelijke avond met een optreden van de twee broers Piet en Jos Breg.
21 november: Spelletjesavond We gaan verschillende kaart- en bordspellen spelen, in een gezellige Sinterklaassfeer.
december: Een nog in te vullen kerstactiviteit
17 december (o.v.b.): Kerstavond
23 januari 2025: Jaarvergadering
W.V. Samen