Quiz: Een reis door Europa!

Na de geslaagde feestavond voor leden en partners, verzorgd door de Wervershoofse Band ZôwasUt is het op 22 november tijd voor iets heel anders. Het bestuur van onze collega-vereniging uit Hoogkarspel heeft een quiz bedacht met als titel “Een reis door Europa”.

In een vragenreeks van 10 ronden is het de bedoeling om onze parate kennis over Europa te testen, hetgeen moeilijker bleek dan gedacht. In teams van 7 personen worden de ronden gespeeld met vragen als: ken de volksliederen, de bij de landen behorende vlaggen , vragen over de Europese Unie of tot een antwoord komen d.m.v. een puzzel. Er wordt fanatiek gespeeld en gedacht en uiteindelijk is er een winnend team uitgekomen. Maar bovenal heeft een ieder zich prima geamuseerd, hetgeen ook de opzet is geweest van deze avond.

We gaan alweer richting december en dan is het tijd voor onze kerstworkshop op 12 december (inmiddels volgeboekt); dit jaar verzorgt door Pascale van “The Old Barn”.

De kerstavond is op maandag 17 december en wordt verzorgd door Joke Oud. Jullie worden binnenkort hierover geïnformeerd. Rest ons om een ieder gezellige dagen rond Sinterklaas toe te wensen!

Vriendelijke groeten, Bestuur W.V.Samen.