Feestavond ‘Lady’s Night’ 2019!

Dit jaar is er als jaarlijkse feestavond gekozen voor een avond zonder partners of introduceés maar alleen leden, dus vrouwen. Om in stijl te blijven wordt de muzikale omlijsting dan ook verzorgd door 2 vrouwen, t.w. ANNA en IRMA. Met als thema “Helden” brengen moeder Irma en dochter Anna mooie luisterliedjes van hun eigen muzikale helden. Om er een paar te noemen: Boudewijn de Groot, Amy Winehouse, Michel Fugain, Brigitte Kaandorp en Anna’s grootste favoriet Freddie Mercury.

Op jonge leeftijd is muziek voor hen al belangrijk en naast zingen spelen zij beiden piano, gitaar en Anna laat zich tevens horen op mondharmonica. Hun enthousiasme overbrengen op de aanwezigen is hun doel en dat lukt uitstekend met hun prachtige stemmen. Een medley van liedjes van Nederlands winnaars van songfestivals (uitgedost in kleding van jaren 60) en een toegift met het nummer “Leef” van Hazes jr. maar uiteraard ook de nummers van hun “helden” maken er een bijzondere avond van. Na afloop is er tijd voor gezellig nazitten onder het genot van een hapje en drankje.

Op 21 november is er in de Schoof een quiz-avond onder leiding van Anneke en Klaas die onze algemene kennis weer gaan toetsen. Het bestuur hoopt jullie daar weer te treffen. Uitnodiging volgt nog.

Het bestuur van W.V. Samen