Kerstavond 2019

KERSTAVOND BIJ WERVERSHOOFSE VROUWEN SAMEN MET BRIGIT HOOGLAND EN ENRICO KORS Best wel eng hoor vindt Brigit dit optreden met zoveel bekende gezichten in de zaal. Uiteindelijk is daar tijdens hun optreden niets van de merken. Maar voorafgaand aan hun optreden is er eerst koffie met gebak voor de 99 leden in een sfeervolle ambiance bij ´t Fortuin.  Voorzitter Anneke Koomen heet een ieder hartelijk welkom en opent met het voorlezen van een Kerstgedachte. Vervolgens is de microfoon voor het duo Brigit en Enrico die afwisselend kerstnummers, klassiekers en popnummers spelen en leest  Brigit  gedichten voor uit een boek van Paul Vlaar. Hun beider stemmen en het vaardige gitaarspel van Enricomaakt dit optreden tot een mooi geheel. Er wordt meegezongen en ook is er ruimte voor een verzoeknummer. Alles met elkaar een mooie waardevolle avond in de aanloop naar de Kerstdagen. Onder het genot van een hapje en drankje kan er gezellig nagepraat worden en om 12 uur wordt er geproost op de 86ste verjaardag van Ina Botman-Vertelman. Inmiddels draait het jaar 2020 alweer en gaan we ons als bestuur voorbereiden op de jaarvergadering die dit keer op vrijdag 24 januari wordt gehouden. De uitnodiging volgt binnenkort. Wij hopen U daar in goede gezondheid te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Het bestuur van W.V. Samen