W.V. Samen 2021

Na anderhalf jaar coronastilte zijn we op 15 september weer gestart met onze activiteiten. Traditioneel beginnen we in deze maand met de fietstocht. Hoewel we het deze dag zonder zonnetje moeten stellen is het prima fietsweer. We gaan via onder andere het Egboetswater, Hauwert, Blokker en een gedeelte van de Westfriese Omringdijk naar Wijdenes. Bij tearoom the Robin (tevens Bed en Breakfast) aan het Wuiver staat de koffie met gebak klaar. Het is heerlijk toeven op het terras in een mooie landelijke omgeving en er is alle tijd om weer bij te praten. Via Westwoud en Hoogkarspel weer naar Wervershoof en kijken we terug op een zeer geslaagde ochtend.

Op 30 september is er de openingsavond in de Schoof. Deze avond staat in het teken van gezelligheid door elkaar weer ontmoeten en bij te praten. Onder het genot van koffie, een drankje en een quiz die we hebben gemaakt hopen we jullie die avond weer te mogen verwelkomen. Aanvang 20.00 uur.

Vriendelijke groet,

Het Bestuur WV Samen.