Comédienne Nicole Kovacs 2022

Deze eerste avond van het nieuwe seizoen staat in het teken van humor. Comédienne Nicole Kovacs brengt ons haar nieuwe onewomanshow met als titel: “Marie laat alles hangen”.

Op het toneel verschijnt een sportief geklede Nicole met zwarte pruik en een stem van een bekend typetje. Zodra de overgang zich aandient komen er allerlei ongemakken voorbij die ze de revue laat passeren. Van origine (origami noemt ze het) is ze toiletjuffrouw maar vanwege corona en een lelijke dikke man thuis op de bank heeft ze de afgelopen tijd gebruikt om een nieuwe show te schrijven. Tijdens die overgang vlogen de kilo’s er zomaar aan dus is sporten het motto.

Eigenlijk gaat ze liever wandelen op de Veluwe, daar drollen herkennen en wilde dieren spotten. Maar wel met een belletje aan je rugzak anders is het te gevaarlijk (dangeroes)! Eigenlijk kun je beter met een missverkiezing meedoen want dan weet je zeker dat je afvalt aldus Nicole. Door de interactie met de zaal wordt het een dolle boel. Marian en Elly zijn regelmatig aan de beurt en op elke reactie uit de zaal haakt ze in en al met al is het een hilarische boel en erg gezellige avond met een grote opkomst van onze leden.

Onze volgende bijeenkomst is op donderdag 20 oktober om 20.00 uur in De Schoof. We spelen dan de inmiddels bekende mappenkwis met Anneke en Klaas.

Graag zien we U dan weer.

Het bestuur WV SAMEN.