W.V. Samen test parate kennis!

Op de onlangs gehouden ledenavond geen spreker maar een quiz, samengesteld door onze voorzitter Anneke Koomen en haar man Klaas. In haar welkomstwoord legt zij de regels van de quiz uit in de vorm van een gedicht. Er is voor elke tafel een map met een thema zoals bijv. het herkennen van vogels, karikaturen, Koningin Maxima, raden van plaatsnamen om er een paar te noemen.

We krijgen 10 minuten voor het beantwoorden van de vragen en vervolgens komt de volgende sessie vragen. Niets opzoeken, geen telefoons erbij, nee echt per tafel de juiste antwoorden proberen te vinden. Uiteindelijk komt er een winnende groep uit (zie foto).( Een gezellige, ontspannen avond met wederom een grote opkomst.

Voor 24 november hebben we uitgenodigd Arend Top, een gepassioneerd banketbakker en theobromoloog (weet alles van cacao en chocolade) die alles vertelt over cacao en chocolade. Wij hopen dat jullie er dan ook weer bij zijn.

Mappenquiz 2022
Mappenquiz 2022